​Кров патріотів: Серед захисників Авдіївки знов вбиті та поранені – волонтери (фото)

В результаті артобстрілу 6 липня двоє українських бійців загинули. Ще декілька військових отримали поранення.

Десантник 81-ї бригади Сергєєв Володимир Ігорович. Вічна пам'ять...

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляють волонтери руху "Повернись живим", зазначають Патріоти України.

"Вночі тут було спокійно, а ось вдень ситуація переросла в мінометні та артилерійські обстріли", - повідомили волонтери.

Також вони відзначили, що українська сторона має ще одного пораненого в районі Ясинуватської траси, проте подробиці наразі не відомі.

Волонтер Галина Цегельник в соцмережі опублікувала фото бійця, загиблого під Авдіївка.

"Сьогоднішня втрата в 81 оаебр. Сергєєв Володимир Ігорович 1993 Обухів під Авдіївкою".

«Недобрий ранок... В Мар'їнці минулої ночі один військовий підірвався на ворожій розтяжці. 32-річний боєць вижив, але його стан дуже тяжкий. Він втратив руку і ногу, осколкові поранення по усьому тілу, опіки обличчя. Вночі вояку доправили в Мечникова», - додається в повідомленні за 7 липня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...