Процес пішов. Є перший штраф підприємцю щодо дотримання трудового законодавства

Інспектори склали акт про перешкоджання контролюючому органу в проведенні перевірки

Управління Держпраці в Івано-Франківській області провело планову перевірку ТОВ "Технобуд-Сервіс" щодо дотримання законодавства з питань охорони праці та трудового законодавства. Про це повідомляють в управлінні Держпраці в Івано-Франківській області, інформують Патріоти України.

Встановлено, що трудові відносини з усіма працівниками ТОВ "Технобуд-сервіс» не були належним чином оформлені. На вимогу інспекторів не надали для перевірки відповідних договорів або накази керівника.

Згідно з наданою ДФС інформацією в 2016 році в ТОВ "Технобуд-Сервіс" працювало 37 осіб за цивільно-правовими договорами і 16 осіб - за трудовими договорами.

Інспектори управління склали акт про перешкоджання контролюючому органу в проведенні перевірки.

Згідно ст. 265 КЗпП України за недопущення до проведення перевірки з питань оформлення трудових відносин юридичні особи несуть відповідальність у вигляді штрафу в стократному розмірі мінімальної заробітної плати - 320 тис. грн.

Управлінням Держпраці в Івано-Франківській області складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 1886 Куоап.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...