Кримський фронт: Заява ФСБ може стати основою для масштабної агресії, - Чубаров про провокацію Москви

За словами Чубарова, росіяни діють за класичними схемами поведінки спецслужб часів НКВС та КДБ, які використовували методи за принципом "кращий захист - це напад".

Рефат Чубаров. Фото:xn--j1aidcn.orgГолова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров переконаний, що російські провокації в Криму розвиватимуться за двома агресивними сценаріями. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

За словами Чубарова, росіяни діють за класичними схемами поведінки спецслужб часів НКВС та КДБ, які використовували методи за принципом "кращий захист - це напад".

"Заява ФСБ РФ про те, що мовляв, з території материкової України на територію окупованого Росією Криму прорвалися диверсійні групи МО України не що інше, як прикриття ФСБ Росії вчинених або запланованих ними на території Криму злочинів.

У другому випадку, можливо, розпочата провокація може послужити для обґрунтування більш масштабних агресивних дій по відношенню до України з боку Росії. Звичайно, все це виглядає примітивно... Але коли такі дрібниці зупиняли кремлівських виродків?", - повідомив Чубаров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...