Криси тікають з тонучого корабля: Депутати Госдуми перебираються в "бандерівську" Україну

Хоча російські чиновники вважають Україну несамостійною державою, а насамперед державою без майбутнього, але турбуючись за свою подальшу долю, тихцем отримують "бандерівське" громадянство.

Російські депутати отримують українське громадянство. Фото dt.ua

Російським "далекоглядним" депутатам Україна здається острівцем стабільності в порівнянні з РФ. Про це написав російський поет і публіцист Дмитро Биков для Собеседника, повідомляють Патріоти України.

"Похоже на то, что сегодня эта самая нестабильная, воюющая, атакованная нами Украина, поливаемая по всем каналам и дружно поносимая в соцсетях огромным большинством пользователей, представляется дальновидным людям прямо-таки островком стабильности по сравнению с Россией. Потому что, положа руку на сердце, процентов 86 при объективном опросе честно признались бы, что живут в ожидании грандиозного бабаха", - вважає Биков.

За його словами, росіян охоплює відчуття дедалі глибшого "сваливания в непроходимое болото", яке видають за "особый путь".

"Враги украинской власти, симпатизанты нашей, почему-то ездят сюда в основном на ток-шоу, а жить предпочитают там. И пока эта ситуация не изменится, никаких оснований для оптимизма у нас не появится – даже если доллар опять будет стоить 35", - додав Биков.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...