Критичний рік президентства: "Порошенко боїться і хитрує", - телеведучий

Саме 4-й рік президентства завжди є критичним для всіх президентів після Кравчука, нагадав Богдан Буткевич.

петро Порошенко. Фото:Job-sbu.org

2017-ий рік може стати критичним для президента Петра Порошенка. Про це у Facebook написав телеведучий Богдан Буткевич, передають Патріоти України.

"Слухаючи Петра Олексійовича на нараді губерів, чогось згадується, що саме 4-й рік президентства завжди є критичним для всіх президентів після Кравчука.

Для Кучми четвертий рік (другого терміну) - це кольчуги та повна й остаточна дискредитація.

Для Ющенка - це рік другого пришестя Юлі й остаточного відсунення його від реальної влади.

Для Януковича - це рік Майдану.

Порошенко боїться. Лякає, хитрує, загрожує, приманює. Бо розуміє, що цей рік має всі шанси стати для нього не менш критичним за його попередників", - розмірковує журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК

вівторок, 23 квітень 2024, 22:30

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД. "Насправді пош...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.