Кривавий Мундіаль: У мережі нагадали страшну трагедію на Донбасі, що сталася чотири роки тому

ЧС в Росії розпочинається в річницю загибелі 49 українських десантників.

Уламки військово-транспортного літака Іл-76. Фото: uainfoСьогодні річниця однієї з найболючіших трагедій сучасної війни проти російських окупантів. 14 червня 2014 року військово-транспортний літак Іл-76 25-ї бригади Повітряних Сил Збройних Сил України при посадці в аеропорту "Луганськ" був збитий з ПЗРК "Ігла". На борту було 40 синів України – десантників 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади та 9 членів екіпажу, повідомляють Патріоти України.

У 2015 році волонтерам InformNapalm вдалося зафіксувати одного з російських окупантів, який може бути причетним до терактів та збиття української авіації на Донбасі. Це сержант 205-ої окремої мотострілецької бригади (в/ч 74814, Будьонівськ, Ставропольський край) 49-ої загальновійськової армії Південного воєнного округу ЗС РФ Сергій Полканов.

14 червня 2018 на Росії починається кривавий мундіаль, він починається саме на річницю цієї трагедії, а закінчиться за два дні напередодні річниці трагедії MH17. Тому кожний, хто поїхав на Росію для футбольчику, хто підтримує своїми грошима цей кривавий мундіаль, хто буде дивитися чемпіонат у країні, яка веде захватницькі війни та чинить кривавий терор – є прямим посібником цих терористів та вбивць, від Путіна, до самого останнього сержанта чи солдата, такого як вищезгаданий Полканов, від пропагандистів Першого каналу РФ чи RT, до пропагандистів каналів "Інтер" чи NewsOne – кожний, хто прямо чи опосоредковано тиражує та транслює кривавий мундіаль підтримує терористів.

Джерело: UAinfo
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...