"Экспансия дурдома: Власть РФ призвала ввести "интернет по паспорту" на всей планете", - блогер

Чиновники уряду Росії - країни з 1,8% світового ВВП і 153-м місцем у світі за темпами економічного зростання - продовжують давати «поради вселенського масштабу» в дусі булгаківського Поліграфа Шарикова.

Росіяни вирішили давати "корисні поради" усій планеті. Фото: соцмережі.

"Преобразивший мировую экономику за последние 20 лет интернет является «излишне свободной зоной», которая нуждается в регулировании, заявил в интервью ТАСС лишнехромосомный министр культуры РФ Владимир Мединский. По его словам, в будущем по всему миру доступ в интернет будет осуществляться «по паспорту» - через персональный идентификатор", - пише блогер Олег Леусенко у своєму ЖЖ, передають Патріоти України, та продовжує:

«То, что мы в будущем будем входить в интернет «по паспорту», - это я вам гарантирую. Не только в России, во всем мире», - заявил Мединский. Он добавил, что «этот вопрос решится еще при нашей с вами жизни», а вся анонимность «постепенно будет уходить в условный «даркнет».

«Введение интернета как медийного пространства в общее законодательное поле» - это вопрос системный, подчеркнул Мединский. При этом, признал Мединский, интернет не входит в зону компетенции Минкультуры, передает Финанс".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Новий фронт: Китай і Росія спільно працюють над вторгнення на Тайвань

субота, 11 травень 2024, 3:25

Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс у Конгресі заявила, що американська розвідка фіксує активізацію співпраці Китаю і Росії по "тайванському питанню". Крім того, Гейнс додала, що оцінки розвідки вказують на зростання співпраці у політичном...

"Все більше відчуття, що кроти в Києві домовилися з ворогом, щоб сфальсифікувати звинувачення проти Романа Червінського", - Тарас Чорновіл

субота, 11 травень 2024, 0:35

"У Кропивницькому Роман Червінський на чітких матеріалах справи доводить явні факти її фальсифікації слідчими й прокуратурою, результати тиску на свідків і потерпілих та інші дикі злочини проти права й правосуддя", - пише політолог Тарас Чорновіл на св...