"Кто бы ни победил сегодня - это выбор американцев. Это - достижение их демократии" - Сотник

Сумно, звичайно, що обидва кандидати - "у віці" і далеко не "ідеальні", такі, що викликають безліч політичних питань. Але це теж - досягнення американської демократії.

Ілюстрація:Nashdom.us

Хто б не перемагав на виборах в США, в будь-якому випадку, мова йде про вибір американського народу і про досягнення їхньої демократії. Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналіст Олександр Сотник, передають Патріоти України.

"Кто бы ни победил сегодня - это выбор американцев. Это - достижение их демократии. Печально, конечно, что оба кандидата - "возрастные" и далеко не "идеальные" (мягко говоря), вызывающие множество политических (и не только) вопросов. Но это тоже - достижение американской демократии. Не нашей. У нас все как раз прозрачно: лег спать при Путине, проснулся при Путине, родился при Путине и умер при нем же. Стабильно хреново.

А Америка - да, нестабильная страна, их там потряхивает - так, что йеллоустонский вулкан вот-вот проснется и сметет нафиг Калифорнию, как обещают нам по телеящеру.

Страшно жить при вулканической демократии. Куда спокойнее загибаться при одном - неизменно любимом - вожде.

В общем, "кто бы ни победил сегодня - это выбор американцев..." (Далее - по тексту, как в сказке про белого бычка...)"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...