«Кто? Российский пропагандист? О, так ты — арестован!»

Во время инаугурации Трампа кремлевскому журналисту из RT надавали «пинков с тумаками» и бросили в отделение полиции

Журналиста известного пропагандистского телеканала, пугающего «хунтой» и «бендеровцами» западные страны, арестовали в ходе протестов против победы на выборах Дональда Трампа. По всей видимости, удостоверение российского СМИ лишний раз разозлило полицию, в результате чего деятеля в области журналистики упаковали и увезли.

Известно, что зовут корреспондента Александр Рубинштейн. Он решил поснимать погромы противников нового главы государства, однако его в итоге и арестовали. «Ксива» RT не прошла, поэтому он поехал в гости к американским полицейским.

К слову, 20 января, также прошли протесты недовольных избрание Дональда Трампа президентом Соединенных Штатов Америки. Буйные протестующие в ходе акции начали крушить все на своем пути, полиция начала применять слезоточивый газ для стабилизации обстановки.

Опубликовал: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Палимо російську техніку професійно": Українські військові потужно зупинили масований наступ окупантів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 20:52

Українські військові з 47 окремої механізованої бригади зупинили ворожий масований наступ. Росіяни застосовують величезну кількість бронетехніки та живої сили. Відповідне відео з’явилося на сторінці 47 ОМБр, передають Патріоти України. На кадрах з віде...

Голова Європарламенту виступила у Верховній Раді, але багато нардепів вчинили дуже неввічливо (фото)

четвер, 9 травень 2024, 20:16

У Верховній Раді після завершення повітряної тривоги розпочався виступ голови Європейського парламенту Роберти Мецоли, повідомляють Патріоти України. Більшість народних обранців вирішили не бути присутніми на виступі голови Європейського парламенту. Де...