Куди дивиться СБУ?: В Одесі офіцер МВС України мріє про "русский мир" (фото)

Багато діючих офіцерів ДСНС і МВС України, які залишилися служити на материковій частині, лайкають фотографії зрадників з російським триколором і запитують - коли вони вже також будуть частиною Росії.

У Одесі продовжують очікувати "русский мир". Фото: соцмережі.

Багато офіцерів служби ДСНС в Криму зрадили присязі і перейшли служити на сторону окупантів. Багато діючих офіцерів ДСНС і МВС України, які залишилися служити на материковій частині, лайкають фотографії зрадників з російським триколором і запитують - коли вони вже також будуть частиною Росії. Інформацію про одного з них поділився Сергій Потребко в Facebook, передають Патріоти України.

Ось що пише Сергій: "Любитель "русского мира", офицер МВД из Одессы Вадим Потоцкий под фотографией предателя с триколором спрашивает:

- "А когда мы уже будем там ??)))" - спрашивает "наш" действующий офицер из Одессы.

- "Вадим, наверное, скоро)))" - отписывает ему офицер-предатель из Крыма.

- "Надеюсь!!» - отвечает ему действующий офицер МВД из Одессы с надеждой.

А вот на другой фотографии предатель в российской форме МЧС России общается с офицером ГосЧС Украины из Рубежного Василием Дмитруком.

"Ух, епт ... большой тигр Российской пожарной охраны!)" - комментирует фотографию "наш" действующий офицер из Рубежного.

- "Скоро вы тоже такими будете)))" - отвечает ему предатель украинской присяги Василий Сагайдак.

И ВНИМАНИЕ, украинский офицер Василий Дмитрук лайкает ему это сообщение!!!"

"Уважаемые специалисты по СБ Украины, пожалуйста, включайтесь в работу, потому что при таких раскладах Путину нападать не надо, он уже здесь среди нас", - впевнений автор допису.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...