Куди їдуть відпочивати українці на травневі свята: Популярні закордонні та внутрішні туристичні напрямки

Автобусні тури по європейським країнам, а також відпочинок в Єгипті та Туреччині, користуються найбільшим попитом на травневі свята серед наших співгромадян.

Куди їдуть відпочивати українці на травневі свята. Фото modney.pp.uaПро це повідомив президент Асоціації лідерів турбізнесу України Олександр Новиковський, інформують Патріоти України із посиланням на "Апостроф".

Вартість автобусних турів по Європі з заїздом в столиці Бельгії, Німеччини, Франції, Польщі, Нідерландів стартує від 200. А тиждень на популярних курортах Єгипту обійдеться від 6,5 до 10 тисяч гривень.

Як сказав Новиковський, з метою максимального здешевлення відпочинку можна відмовитися від послуг туроператорів і самостійно спланувати свої канікули за кордоном.

У свою чергу, директор Центру розвитку туризму України Володимир Царук сказав, що найбільш популярними внутрішніми напрямками на травневі свята є Львів, Одеса та Закарпаття. Вартість турів внутрішнього туристичного ринку становить від 2 тисяч гривень з людини.

Так, 5 днів і 4 ночі в Одесі і Затоці з екскурсіями в Аккерманську фортецю і селище Шабо обійдеться в 2700 гривень. То ж кількість днів в Карпатах – 1900-2300 гривень. Відпочинок у Львові з відвідуванням Золочівського, Підгорецького, Олеського замків буде коштувати 2500 гривень за 4 дні.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...