"Культурная столица России": Мережі підірвало відео з "пейзажами русского мира" 80-го рівня

Користувачам соцмереж запропонували на їхній власний розсуд вирішити, винні у жахливому видовищі американці, "бандерівці" чи таджики.

У Санкт-Петербурзі. Фото: скріншот з відео.

"Русский мир 80-го уровня. Видео снято в Санкт-Петербурге, который позиционируют как культурная столица России", - написав у "Фейсбуці" користувач із псевдонімом Бегемот та виклав відео, передають Патріоти України.

Самые сочные комментарии под видео: "Ох уж этот Обама, пришёл, понимаешь, и насрал...наверное город очистили от таджиков и теперь некому - от всего остального" ))), "Это всё таджики неубрали засабой уехали дамой или бендеровцы отомстили насорили убежали в киев радной", "Тут или Украина виновата или Америка...хотя нет наверное все таки Кавказцы!", "Это провокация, в России не может быть так все плохо". ))))

"Довелось побувати у Києві в січні місяці цього року. Сходив до Арки Дружби Народів... Те що тут на фото, це ще дрібниці. Там була купа битих пляшок, сміття усюди, де тільки можливо, і те при тому що поруч були розташовані тир та ще якісь дитячі атракціони які до речі працювали... Як для Києва, це просто ганебно.. Я був не приємно вражений."

"Дворники забухали или забастовали... Так во всех городах России. У нас в Уфе такой же срач".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...