"Купівля по-аваківськи": Влада Чехії закупила поліцейські машини втричі дешевше, ніж Україна

Міністерство внутрішніх справ або "викинуло на вітер", або "поклало собі у кишеню" десятки мільйонів гривень.

Арсен Аваков. Фото: business.ua

"Поліція Чехії зуміла вибити для себе поставку спеціально обладнаних для правоохоронців автомобілів Hyundai Tucson за ціною у 16,5 тис. доларів", - про це написав бізнесмен Олексій Тамразов на Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, тендер на поставку 809 автомобілів для поліції за 13,4 млн доларів виграв Hyundai, який дав знижку від роздрібу 60-72%

Бізнесмен зазначив, що один автомобіль обійшовся поліції у 16,5 тис. доларів. Вказана ціна включає вартість додаткового обладнання – 7,9 тис. доларів.

Водночас Тамразов нагадав про закупку позашляховиків для Національної поліції. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков придбав 635 Mitsubishi Outlander за 958 млн гривень. У результаті вартість одного авто склала аж 49 тис. доларів, з яких на додаткове обладнання пішло лише 1,5 тис. доларів.

Нагадаємо, в Одеську область у морський порт Чорноморська прибуло судно з японськими автомобілями Mitsubishi Outlander PHEV, які зі скандалом торік придбав глава МВС Арсен Аваков для поліції.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...