Курс на "Чорну Африку": Клімкін відкрив консульство у Момбасі

Інститут почесних консульств - найнижча ланка диппредставництв. Однак присутність на церемонії голови українського МЗС вказує про сильний лобістський інтерес і економічну перспективу.

П.Клімкін на зустрічі з представниками Кенії. Фото: Соцмережі

У місті Момбаса відкрили Почесне консульство України, повідомляють Патріоти України. Про це розповів міністр закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці в Twitter.

«Момбаса сьогодні жовто-блакитна. Відкриваємо почесне консульство України в прекрасному місті на півдні Кенії і встановлюємо регіональне співробітництво», - сказав він.

Також повідомляється, що Клімкін провів зустріч зі спікером Національної Асамблеї Кенії Джастіном Мутурі, генеральним директором Відділення ООН у Найробі Залі Зевде і виконавчим директором Програми ООН по населених пунктах (ООН-Хабітат) Маймун Шаріф.

Спікер Національної Асамблеї Кенії Джастін Мутурі пообіцяв Климкіну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України з боку Кенії, зокрема анексованого Криму.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...