Киян грабують в ресторанах (відео)

Один з потерпілих виклав відео з камери спостереження в YouTube

У мережі показали, як спритні і винахідливі злодії грабують киян в столичних ресторанах. Запис з камер спостереження кафе-бару "Нокс" опублікували на каналі "Київ оперативний" в YouTube, інформують Патріоти України.

На ньому видно, як грабіжник за допомогою своєї куртки краде сумку і барсетку у чоловіка, який сидить за сусіднім столиком, а потім неспішно залишає ресторан.

За словами автора відео, який і став жертвою грабіжника, сумку йому потім підкинули майже з усім вмістом, але, зрозуміло, без великої суми грошей.


"Можливо, комусь розміщення відео допоможе уникнути неприємностей в майбутньому. Ну, а якщо раптом "попадеться", то зможу впізнати і написати заяву. Незважаючи на високий рівень професіоналізму, хочеться вплинути на долю людини. Можливо, трапиться так, що він вирішить одуматися і поміняти свій промисел на більш гуманний по відношенню до оточуючих ", -написав автор відео.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...