Кияни налякані дивною плівкою на озері

Про це жителі мікрорайону Позняки, що у Києві, повідомляють на своїх сторінках у соціальній мережі Facebook.

У Києві невідомі викинули в озеро Сонячне на Позняках величезну кількість малярної фарби.

Про це жителі мікрорайону повідомляють на своїх сторінках у Facebook.

"Увага, жителі Позняків! Терміново потрібна допомога! Ось таку гидоту дуже схожу на фарбу сьогодні вночі скинули в озеро Сонячне на Позняках. На озері робить ремонт ресторан Хата рибака, судячи з усього це їхня робота. Куди звертатися, щоб вжили заходів і щоб більше не повторювалися викиди в озеро?!" - написав Самадхи Непал.

Пізніше він виклав і відео з місця події.

"Ось такі недоноски фарби вздовж усього берега озера Сонячне. Вранці вся поверхня води була в плівці. На озері живуть дикі качки різних видів, ловлять рибу, купаються дорослі і діти", - додав він.

"Вода вчора була блакитна. Дуже гарний колір, прямо Мальдіви до нас приїхали. Але було ясно, що хтось черговий раз чогось "підкинув". Озеро за останні роки стало просто небезпечним для життя і людей, і тварин. А купатися там взагалі протипоказано!!! Хоча навіть учора багато було людей у воді. У т.ч. і дітей", - прокоментувала Тетяна Іонова.

Про чималі масштаби забруднення можна судити і по фото, які виклав Георгій Гіггл.

Facebook Георгія Гіггла

Facebook Георгія Гіггла

Пізніше на сайті міськради була зареєстрована петиція від жителів Дарницького району з проханням "звернути увагу на критичний стан озера Сонячне і прибережної зони і вжити необхідних заходів щодо їх очищення".

Facebook Юлії Найданової

Facebook Юлії Найданової

Facebook Юлії Найданової


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...