"Київ - Крим. Їздять через обидва КПП. Алло, СБУ?" - журналіст показав оголошення про перевезення на окупований півострів (фото)

Роман Скрипін звернувся до Служби безпеки України із закликом розглянути цей кричущий факт.

Фото: Facebook

Журналіст Роман Скрипін розповів про пасажирські перевезення громадян України до окупованого РФ Криму. Відповідне повідомлення він опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема, Скрипін звернувся до Служби безпеки України із закликом розглянути цей кричущий факт, а також опублікував фотокопію відповідного оголошення, яке зняв з дверей під'їзду власного будинку.

"Подзвонив. Якась дама розповіла, що возять у Керч. Або куди треба. "На кордоні НЕ стоїмо". "Так побудована наша робота ... "Їздять через обидва КПП. Алло, СБУ?", - написав журналіст, висловлюючи обурення тим, що на такі факти спецслужби оперативно не реагують.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...