Київ не без добрих людей: У столиці відкрили першу точку безкоштовних обідів

Завдяки київському бізнесмену, письменнику і блогеру Гарику Корогодському, пенсіонери зможуть скористатись можливістю безкоштовно поїсти.

У столиці відкрили першу точку безкоштовних обідів. Фото www.ukr.lifeТаку новину Гарик Корогодський повідом на своїй сторінці у Facebook. Він зазначив, що “гастрономічну підтримку у вигляді смачних обідів надали прилеглі ресторани: «Мафія» (спасибі Тарас Сердюк!), «Челентано» (спасибі Максим Храмов), «Пузата Хата» (спасибі хлопцям)”. Ініціаторами благодійної акції стали небайдужі жителі Подолу, пишуть Патріоти України.

Відтепер, у сквері між вулицями Верхній Вал,24 і Нижній Вал, 23 буде працювати точка безкоштовного гарячого харчування для пенсіонерів. Графік роботи: щоденно, крім понеділків, з 13:00 до 15:00.

Корогодський закликав усіх розповісти про ініціативу пенсіонерам і поширювати новину. “Ми з радістю приймемо допомогу і інших сусідніх ресторанів (закріпимо за вами 1 день в тиждень) і волонтерів. Нам дуже потрібні люди, хоча б на один день – розклеїти оголошення. Пишіть нам на сторінку Життєлюб“.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...