Київ впорався з фіналом Ліги чемпіонів: Вражаючі результати у цифрах та подробицях

Не обійшлося без певних скандалів та проблем, але в цілому захід було проведено на достатньо високому рівні.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ26 травня Київ вперше у своїй історії приймав фінал Ліги чемпіонів УЄФА. До події такого масштабу міська влада почала готуватися заздалегідь, повідомляють Патріоти України з посиланням на Економічну правду. На початку травня у президентській адміністрації запевнили, що місто на 100% готове до футбольного свята.

Вже через день після закінчення матчу можна було констатувати: в цілому подія була проведена на достатньо високому рівні. Хоча, звичайно, не обійшлося без певних скандалів та проблем, які передували фіналу.

За головною футбольною ареною країни по телебаченню стежили понад 350 млн. глядачів, велика кількість фанів прибула безпосередньо на стадіон. Перемогу здобув мадридський "Реал", побивши тим самим величезну кількість спортивних рекордів.

Втім, не мало рекордів було зафіксовано у день проведення фіналу й поза футбольним полем. Адже під час таких свят без належної уваги залишається робота тисяч осіб, які безпосередньо займаються організацію події, що є, м’яко кажучи, нелегким завданням.

Серед них — працівники комунальних служб, стадіонів, аеропортів, транспортних компаній, готелів, ресторанів, правоохоронці тощо. Отже поки вболівальники чекають наступних матчів і нових перемог своїх команд, ЕП публікує "фінальні" цифри та розповідає про роботу людей, які весь цей час знаходилися по іншу сторону футбольного свята.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...