Київська ОДА закликала перевізників знизити ціни та повернути вартість проїзду, яка передувала різкому подорожчанню в січні

Третина працездатного населення Київської обл. постійно працює в столиці, і від цін на проїзд безпосередньо залежить матеріально-економічне становище.

Киевская областная государственная администрация призывает перевозчиков снизить стоимость проезда в маршрутках с 6 февраля до уровня, который предшествовал резкому подорожанию в январе. Об этом сообщил председатель КОГА Александр Горган, передает пресс-служба администрации.

«Призываю автоперевозчиков с понедельника, 6 февраля, вернуть стоимость проезда, которая предшествовала резкому подорожанию в январе. В течение недели, до 13 февраля, будет работать комиссия по определению обоснованной стоимости проезда, которая будет учитывать уровень платежеспособности населения, стоимость топлива и других факторов, влияющих на стоимость проезда», — заявил Горган.

В КОГА отметили, что треть трудоспособного населения Киевской обл. постоянно работает в столице, и от цен на проезд напрямую зависит материально-экономическое положение.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...