"Кисельова забили до смерті, а на відео продемонстрували його брата": Стали відомі подробиці жахливої смерті екс-керівника "народної міліції " "ЛНР" (відео)

Віталія Кисельова по кличці "Комуніст" забили до смерті на допиті представники "ЛНР" ще в жовтні минулого року. Це сталося майже в один день зі смертю Геннадія Ципкалова.

Кисельова по кличці "Комуніст" сепаратисти забили до смерті. Фото www.dialog.uaЯк пише "Газета.ru", смерть одіозного сепаратиста, якого як і Ципкалова, звинуватили в спробі "держперевороту", сталася після того, як Комуніста забили до смерті на допиті, повідомляють Патріоти України.

Тоді, коли громадськість занепокоїлася, що бойовика довго немає на публіці, сепаратисти швидко випустили ролик, на якому 26 вересня 2016 року Сергій Рахно, представник "генпрокуратури" "ЛНР", виступив з відеозверненням, заявивши, що Кисельов живий і всі його права "забезпечуються належним чином". У кадрі поруч з ним стояв чоловік зовні дуже схожий на Кисельова, але багато хто тоді задалися питанням, чому "прокурор" говорить, а людина, що стоїть з ним поруч , представлена як Кисельов, мовчить і не промовила жодного слова. Тоді ще "прокурор" сказав, що Кисельов визнав повністю свою вину і почав здавати спільників, які готували "змову".

Дальше більше. Як зізналося виданню інформоване джерело в рядах "уряду" терористів, в кадрі, насправді, не була Кисельов, а його брат, дуже схожий на вбитого. А самого Кисельова не було вже після першого допиту: його забили до смерті. "Коли з ним розмовляли, то, скажімо так, перестаралися. І тому він помер. Кисельова намагалися врятувати, але не змогли. А в кадрі поруч з Рахно знаходиться брат колишнього польового командира Сергій, який працює водієм в адміністрації Плотницького", - розповіло джерело в "силових структурах" "ЛНР".


Кисельова забили до смерті сепаратисти. Фото www.dialog.ua

Кисельов раніше був членом Комуністичної партії України. Ще на початку окупації Луганська він почав співпрацювати з бойовиками "ЛНР" і створювати блокпости на під'їзді до окупованого міста і іншим населеним пунктам області, які тимчасово окупували проросійські вояки. Крім цього, Кисельов вважався одним із спонсорів "ЛНР", він координував постачання зброї луганським окупантам, а також відповідав за продовольче забезпечення бойовиків.


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хороший знак: Лелека сів просто на даху автівки бійців ЗСУ (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 12:14

У соцмережах з’явилося дуже символічне відео з лелекою, що вмостився просто на автомобілі українських військових. Відповідними кадрами з пернатим, який облюбував дах позашляховика ЗСУ, поділився у себе у соцмережах журналіст Юрій Бутусов, передають Пат...

Спасибі лікарю за серце не байдуже

вівторок, 14 травень 2024, 10:03

Ювілей хірурга. Живе на білому світі добра і світла людина — Валентин Григорович Білоокий. Знаю його уже понад тридцять три роки. І все він переді мною зображується в одній іпостасі — мудрий пан доктор, беззмінний заступник головного лікаря раніше Андр...