"Ласкаво просимо додому": Сніг на сумських дорогах розтанув разом з асфальтом

Після зими українські дороги, як завжди, вражають своїми ямами.

Українські дороги. Фото www.facenews.ua

Жителі Сум вжахаються в соцмережах станом міських доріг після зими. Так, користувач соцмережі на своїй сторінці в Facebook, опублікував кілька знімків дорожнього покриття, яке здається, розтануло разом зі снігом, інформують Патріоти України.

«Ласкаво просимо додому», - коротко і саркастичних прокоментував фотографії їх автор.

Варто зазначити, що така ситуація з розбитими після зими дорогами склалася майже по всій країні. Багато українських автомобілісти жахаються станом не тільки міських доріг. На деяких відрізках трас можна проїхати, хіба що на танку.

Так, наприклад, в Запоріжжі на минулих вихідних спостерігалися великі черги на СТО, куди автомобілісти приїхали ремонтувати погнуті диски і розбиті підвіски після того, як влетіли в ями на дорогах.

Українські дороги. Фото www.facenews.ua

Українські дороги. Фото www.facenews.ua

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...