Легенда українського футболу підкорив мережу зустріччю з хворим на рак фаном (фото)

​Відомий український воротар Олександр Шовковський зустрівся зі своїм фанатом Юрієм, який бореться з раком на 4-й стадії.

СкріншотЗоряний гравець без коливань відгукнувся на прохання волонтерів. Про це з захопленням написала волонтер Наталя Юсупова у Facebook, передають Патріоти України.

"Одна добра душа захотіла порадувати тяжкохвору людину, і у неї вийшло. Маленький ланцюжок, всього два прохання - і чоловік отримав величезне задоволення від спілкування зі своїм кумиром. Оля Костюченко, ти молодчинка! Хочу висловити подяку нашому знаменитому воротареві київського "Динамо" Олександру Шовковському, за небайдуже ставлення до ближнього. Перебуваючи на межі життя і смерті, люди по іншому сприймають такі вчинки. Я навіть і не сумнівалася, що ти не відмовиш!" - пише Юсупова.

СкріншотВона зазначила, що знамениті люди рідко знаходять час особисто відвідати і подарувати людям радість від спілкування.

"Я нереально щаслива за Юрка... На 4-й стадії легко опустити руки, але всі разом ми не допустили цього", - пише Оля Костюченко.

Скріншот"Спасибі всім вам, друзі, за вашу небайдужість до чужого горя і чуйність! Юра - дуже сильний і завзятий хлопчик. Він сам себе надихає на перемогу та інших навчає. Але без вас, дорогі, ми б не змогли боротися!" - написала мама Юрія Алла Грицюк.

Скріншот



Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...