Легендарний Зідан висловився проти Ле Пен

Французький футболіст, тренер мадридського клубу "Реал" Зінедін Зідан закликав не голосувати у другому турі виборів президента Франції за ультраправу Марін Ле Пен.

Фото: gordonua.com

Тренер мадридського "Реала", французький футболіст Зінедін Зідан зазначив, що в 2002 році виступав проти кандидата від партії "Національний фронт" на виборах президента Франції Жан-Марі Ле Пена, батька кандидата на нинішніх президентських виборах Марін Ле Пен, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Він зазначив, що в 2002 році вже виступав проти ідей партії "Національний фронт", зазначивши, що потрібно "уникати їх настільки, наскільки це можливо". У 2002 році Зідан закликав французів не голосувати у другому турі президентських виборів за лідера "національного фронту" Жан-Марі Ле Пена. Тоді президентом Франції був обраний Жак Ширак.

23 квітня у Франції відбувся перший тур президентських виборів. Незалежний кандидат Еммануель Макрон набрав 24,01% голосів, Марін Ле Пен заручилася підтримкою 21,3% виборців. Після оголошення результатів Ле Пен заявила, що йде з поста лідера партії "Національний фронт". Другий тур виборів президента Франції за участю Макрона і Ле Пен пройде 7 травня.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...