Ляпас скрепам: Президент США Барак Обама продовжив ще на рік санкції проти Росії

Американський президент продовжив санкції на рік.

Президент США Барак Обама продовжив ще на рік санкції проти Росії, термін дії яких закінчується у березні цього року.

Про це інформує РИА Новости з посиланням на повідомлення Білого дому.

Санкції продовжили у зв'язку з агресією Росії проти України.

Раніше американський лідер пообіцяв, що США не обмежаться публічно оголошеними санкціями і продовжать робити різні заходи проти Москви.

У Сенат США внесли законопроект про нові санкції проти РФ через кібератаки та ситуацію в Україні. Республіканці Джон Маккейн, Ліндсі Грем, Роберт Портман, а також демократи Бен Кардін і Боб Менендес внесли до Сенату США законопроект про додаткові санкції відносно РФ через російські кібератаки та ситуацію в Україні. Запропоновані санкції стосуються приватних осіб, енергетичного комплексу і банківської системи.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...

"Цікаво, коли цей іспанський сором вже закінчиться?": В справі Коломойського прокурори вигадали нову схему – експерт

середа, 1 травень 2024, 20:55

Експерт зауважив, що справа Коломойського ґрунтована на свідченнях 4-х осіб з технічного персоналу, серед яких касири й інкасатори, у той час як менеджери та аудитори протягом всього цього часу ніяких проблем не фіксували. Бюро економічної безпеки (БЕБ...