Ляпас від Маска роботу Путіна: Автопілот Tesla збив робота, з яким вітався президент РФ (відео)

Автопілот Tesla Model S збив і вивів з ладу автономного російського робота Promobot.

У Лас-Вегасі автопілот Tesla Model S збив і вивів з ладу автономного російського робота Promobot, який повинен був брати участь в міжнародній виcтавці споживчої електроніки CES 2019, повідомляють Патріоти України.

У мережі вже звикли жартувати над автопілотами Tesla. Система автономного управління електрокаром то дає збій після чергового оновлення програмного забезпечення, то і зовсім призводить до серйозних ДТП.

Тепер же приводом для троллінгу компанії Ілона Маска став воістину незграбний інцидент: в Лас-Вегасі Tesla Model S збила автономного робота Promobot, який пересувався по узбіччю.


Видання Techthelead пише, що водій Tesla хотів спробувати режим повного автономного управління на ділянці, яка видалася йому порожньою і безпечною.

Водій запевняє, що не помітив перешкоду і вибачається перед інженерами, називаючи робота "милим". Навряд чи розробникам допоможуть вибачення, оскільки повідомляється, що робот серйозно постраждав і вийшов з ладу.

Примітно, що Promobot - це російська компанія з міста Пермі, яка виробляє "роботів-адміністраторів, промоутерів, хостес, музейних гідів, консультантів, консьєржів і багатьох інших".

Під час інциденту з Tesla інженери якраз тестували Promobot напередодні міжнародної виcтавки споживчої електроніки CES 2019, яка проходить c 8 по 11 січня 2019 го в Лас-Вегасі.

"Звичайно, ми засмучені. Ми привезли цього робота сюди з Філадельфії для участі в CES. Тепер він не може брати участь в заході, і його не можна відновити. Ми проведемо внутрішнє розслідування і з'ясуємо, чому робот пішов на проїжджу частину", - говорить директор по розвитку Promobot Олег Ківокурцев.
Можливо, вина лежить і на системі автопілота Tesla, яка не тільки не помітила перешкоду, але і не зупинила машину після зіткнення.
Нагадаємо, що в кінці 2017 го один з таких Promobot презентували Володимиру Путіну, і робот навіть потиснув руку російському президенту.


Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...