Літаючі гільйотини: Чому Ілон Маск проти повітряного авто

Глава Tesla вважає літаючі автомобілі дуже поганою ідеєю.

Ілон Маск проти літаючих авто. Фото: ЗМІ

СЕО Tesla Ілон Маск вважає літаючі автомобілі поганою ідеєю, адже вони несуть серйозну загрозу для пішоходів, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNET. Про це він заявив на заході, присвяченому його стартапу The Boring Company.

За словами Маска, такі машини можуть спрацювати як гільйотина для пішохода. "Там будуть мільйони таких машин, що літають всюди, і, неминуче, хтось не обслужить свою машину належним чином, і впаде, наприклад, покришка, і гільйотинує кого-небудь", – пояснив Маск.

Таким чином глава Tesla агітував за свою нову ідею Loop – новий вид міського транспорту в Лос-Анджелесі. За задумом розробників, в Loop їздитимуть електричні капсули (у кожній зможуть поміститися 16 пасажирів). Максимальна швидкість капсул становитиме 241 км/год. Loop має доповнювати наявні транспортні системи і лінії громадського транспорту.

Як відомо, над розробкою літаючих автомобілів працюють кілька десятків компаній з усього світу. Наприклад, над такими проектами працюють аерокосмічні компанії Airbus і Boeing.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...