Літній час для України: Коли переведуть стрілки годинника?

В березні українці прокинуться на годину раніше.

Літній час: коли в Україні переводять стрілки годинника. Фото www.rayonka.com

Про це йдеться в Постанові Кабміну «Про порядок обчислення часу на території України», повідомляють Патріоти України.

Згідно з цим документом, в 2017 році Україна переходить на літній час в останню неділю березня – тобто в ніч з 25 на 26 число. Передбачається, що о 3 годині ночі 26 березня вся Україна переведе стрілки на годину вперед.

Нагадаємо, що восени минулого року з’явилася інформація про те, що в Україні нібито скасували переведення годинників на літній і зимовий час. Тоді в Кабміні уточнили, що скасування літнього, як і зимового часу кожен раз проводиться окремим рішенням.

Відзначимо, що крім України переведення часу відбувається в більш ніж 80 країнах світу. Відмовилися від переходу на зимовий час Японія, Індія, Китай, Сінгапур і більшість країн колишнього Радянського Союзу, в тому числі і Росія.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...