Любов за гроші: Як Путін платить своїм симпатикам в Європарламенті

Євродепутат Петрас Ауштревічюс розповів про докази.

Євродепутат Петрас Ауштревічюс. Фото: УкрінформВ Європарламенті активно працюють симпатики президента РФ Володимира Путіна, які отримують за це гроші, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

На цю тему висловився євродепутат з Литви, глава групи "Друзі європейської України" Петрас Ауштревічюс. "Я повинен визнати, що є симпатики Путіна, і Путін платить їм. У нас є докази. (...) Проникнення Путіна в Європі величезне. Через пропаганду, через дезфінформацію, ми бачимо результати, тому що уми отруєні", - сказав європарламентар .

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...