Любити так будемо - не відпустимо: "Виктор Федорович, на хрен эту старость в Ростове. Приезжай в Киев!", - Сазонов

Відомий блогер натякнув втікачу, що у СІЗО його будуть не так вже й погано годувати, а ще можна співати хором разом із іншими затриманими.
Віктору Януковичу зробили спокусливу пропозицію? Фото: Лівий берег.

Кирило Сазонов відреагував в "Фейсбуці" на судовий процес над Януковичем, передають Патріоти України.

Ось що він написав: «Смотрю трансляцию суда над Януковичем. И подумал - он же тоже смотрит! Ему страшно, грустно и, наверняка, есть привкус ностальгии.

Виктор Федорович, хочется к нам, да? Ну, когда ты последний раз в зале суда сидел - лет сорок назад? Может, хрен с ним, с этим домом в Ростове?

Все бросить - и в Киев! Тут в СИЗО утром каша, вечером макароны с тушенкой, кормежка нормальная, с братвой можно кинуть скатку у окна, сесть за стол и без всякой гитары так тихонько хором "Там где мчится курьерский, Воркута - Ленинград..." Красиво!

Витя, ну ведь хочется же, правда? Почувствовать себя снова молодым, кричать "Волки позорные" и "Ваша честь, прошу учесть чистосердечное раскаяние...". На хрен эту старость в Ростове, приезжай в Киев! Верни себе молодость».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...