"Людьми цю худобу не назвеш": Соцмережі вразило відео ремонту доріг у Луцьку

Асфальт під час ремонту закидують лопатами прямо в калюжу.

Ремонт дороги у Луцьку. Фото: скрін відео

Користувачі соціальних мереж висміяли відео, на якому показано, як ремонтують дороги в Луцьку. Відповідне відео було опубліковано в співтоваристві ЄвроМайдан - EuroMaydan в Facebook, інформують Патріоти України.

"Йдемо в ЄС. У Луцьку вже використовують передові технології ремонту доріг. Підкажіть, будь ласка, тут ремонт відбувається за європейськими чи американськими стандартами?" - з іронією запитують в коментарі до відео.

"За голландськими. Нідерланди таким чином будувалися на каналах", "Зате гроші списуються за українськими стандартами. Причому з наших з вами податків", "Цікаво, що у цієї худоби в головах? Про що вони думали під час роботи? Людьми цю худобу не назвеш", - коментують відео користувачі Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...