"Люди, будьте людьми!": Волонтер з Луцька про бійку за одяг для соціально-незахищених громадян (фото)

У Луцьку волонтера неприємно вразила поведінка "підопічних"

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Волинські Новини", партію допомоги з луцьких соціальних контейнерів роздали малозабезпеченим людям. Проте, за словами ініціаторки проекту Олені Кравчук, поведінка не всіх людей, які прийшли за речима, була гідною.

Про це вона написала в себе на сторінці у соцмережі ВК.
«Сьогодні кілька сімей отримали необхідний одяг, дякую всім хто прийшов, незважаючи на холод. Але вразило мене до щему серця інше, коли люди почали сваритися і ледь не битися за одяг між собою, це було дуже неприємно», – йдеться в дописі.

«У той момент, коли мені довелося відлучитися на годинку, дехто як «саранча», бо по-іншому важко назвати, прибігли, напакували торби і побігли, не дочекавшись мене, щоб сфотографувати, волонтери для них були не указ, вони навіть не спромоглися знайти часу, щоб допомогти пофасувати речі для інших, головне, щоб взяти собі, тому таким людям дорога до нас закрита, оскільки це непорядно, а мені боляче до сліз. Люди, будьте людьми!» – з сумом зазначає дівчина.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...