″Люди мають відчувати: є світло в кінці тунелю″: Блогер про те, чому Порошенку варто частіше звертатися до людей (відео)

В Україні зараз складна ситуація, але не безнадійна.

Джерело: РБК-Україна

″Влада має показати людям, що країна рухається у правильному напрямку″, ― говорить Євген Гендін в інтерв'ю журналу "Країна", передають Патріоти України, і продовжує:

"Потрібні дві-три якісні зміни, які можна помацати. Люди мають відчувати: є світло в кінці тунелю.

Економічна ситуація тяжка. Очікувати різкого покращення неможливо. Але навіть у таких умовах можна створити певні зони успіху. Вони дадуть надію на те, що наступного року буде краще. Це завдання влади.

Має бути чіткіша децентралізація. Вона дасть економічні плоди. Добре буде, якщо запровадять безвіз, як би з цього не сміялися. А Порошенку треба частіше звертатися до людей. І бути щирим", ― сказав Гендін.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...