Людина з майбутнього чи просто псих? У США затримали чоловіка, який запевняє, що він перемістився в наш час з 2048

Затриманий чоловік запевняє, що він прибув з майбутнього, щоб врятувати людство від катастрофи і про прибульців, які скоро прибудуть на Землю.

Поліція затримала чоловіка 2 жовтня через знаходження в громадському місці в стані алкогольного сп'яніння. Після цього він повідомив, що прибув з майбутнього, щоб допомогти людству. Про це повідомляє телеканал KCWY, інформують Патріоти України.

«Мандрівник у часі» розповів, що планував прибути в 2019 рік, але трохи промахнувся. За його словами, невдовзі на Землю прибудуть інопланетяни. Він закликав людей покинути цю місцевість настільки швидко, наскільки це можливо. Також він попросив про зустріч з «президентом міста ».

Офіцери відзначили, що очі Джонсона були налиті кров'ю, мова - невиразною, від нього пахло алкоголем. Результати огляду показали - в видихнутому ним повітрі знаходиться 1,36 проміле алкоголю.

Чоловік розповів, що інопланетяни наповнили його тіло алкоголем і змусили його стояти на гігантській підставці, яка транспортувала його в часі. Він також додав, що алкоголь був необхідний для відправки в минуле.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...