Лопат не вистачило? У Росії 2 тонни млинців відправили на сміттєзвалище (фото)

Під час святкування Масляної у Ярославлі хотіли побити рекорд з кількості випечених млинців, які в результаті заборонив їсти "Росспоживнагляд".

У російському Ярославлі спекли 2 тонни млинців. Фото:Twitter

"2 тонны блинов в буквальном смысле псу под хвост - изящное решение ярославских властей, пытавшихся устроить рекорд на Масленицу." Про це пише у своєму Fаcebook російський журналіст Дмитро Гудков, передають Патріоти України, продовжуючи:

Сначала эти блины запретил есть Роспотребнадзор, потом их попытались скормить собакам (оказалось, что животным мучное нельзя - кто бы мог подумать), и закономерный финал - грузовик, свалка.

После бульдозеров, давящих яблоки, тракторов, вминающих в грязь тушки гусей, и сыра, залитого отбеливателем, уже ничего удивительного. Сказочной «девочке, наступившей на хлеб», и не снилось, что можно так.

Правительство вводит продуктовые карточки с щедрыми 1400 рублями в месяц - и на контрасте вот этот грузовик блинов. Скоро будет май, в очередной раз прольются телевизионные крокодиловы слезы о голодавших в войну - и грузовик блинов. Россия победила безработицу, - рапортует Медведев, экономика вышла из кризиса. И грузовик блинов.

Как всегда, ложечка вишневого варенья сверху: местным школам и детсадам заранее спустили требование предоставить по сотне блинов на рекорд.

Интересно, что сейчас чувствуют все родители и учителя, которые эти блины пекли? Одобряют, поддерживают, пекут новые?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....