Лучшей кандидатуры не придумать. Скоро вместо Нуланд украинский вопрос курировать будет "ястреб" из Института МакКейна, - Пономар (фото)

Блогер повідомив, що Курт Волкер гаряче підтримує вступ України до НАТО, а також твердо виступає за надання Україні летальної зброї.

Курт Волкер. Фото:Facebook

"Важная новость. Как я вам сообщал в Апреле ("Лихорадка-8"), скоро США объявят своего представителя, который вместо Нуланд (в формате с Сурковым) будет курировать украинский вопрос."Про це пише у своєму Facebook політичний оглядач Олег Пономар, передають Патріоти України, продовжуючи:

Так вот, это будет Курт Волкер из Института МакКейна. Начинал карьеру в ЦРУ. Затем работал в Госдепе. Также занимал важную должность (в нулевых) представителя США в НАТО.

Что говорят про Курта на 31-м этаже? Ястребиный ястреб. Горячо поддерживает вступление Украины в НАТО. Твердо выступает за предоставление Украине летального оружия. Лучше кандидатуры не придумать.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...