Луганчанам не потрібні нахлібники з Євросоюзу - у них тепер є картки! (фотофакт)

Навіщо Луганчанам той Євросоюз, коли карткова система в дії - адептам ЛНР пригадали знакове фото

У соціальних мережах пригадали відоме фото, зроблене на мітингах в Луганську в кінці 2013 року, і співставили його з нинішньою ситуацією в так званій ЛНР, повідомляють Патріоти України з посиланням на пост в Twitter користувача Солдат НАТО.

Там поставили поруч дві фотографії. На одній з них на мітингу літня жінка тримає плакат "Луганчанам не потрібні нахлібники з Євросоюзу". Фото зроблено в 2013 році в жовтні.

"Домайданились кормильцы"


На другій світлині зображені продуктові талони на цукор та крупи. Знімок зроблений у листопадi цього року.

"Зліва мітинг обуреної вати, праворуч продуктова картка від "руського мира". Доприсідались на своїх антимайданах", — пишуть у Twitter.

"Я так розумію, тi, хто тримають плакати не вміють читати. Або розумово відсталі", "Там у них ще жд закрили остаточно. всіх звільнили. прикольно їм живеться тепер без України", "Вистачить годувати Європу", "А уявіть, якщо б пішли в Європу? Усім цим довелося б ділиться з європейцями! А щас картка тільки лугандонцiв!", — коментують користувачі Twitter.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...