Лукашенко п'є тільки "Президент"

Горілку для диктатора виготовляють за особливою рецептурою

Під час прес-конференції Олександр Лукашенко повідомив, що на прийомах у нього подають горілку «Президент». Іншої такої горілки, запевнив він, у світі більше немає. Скільки б її не випив, вранці голова світла. Що ж це за диво-напій і де його виробляють, розбирався Патріот України.

Виявилося, горілку для правителя випускає «Мінськ Кристал».

- Підтверджуємо, роблять її у нас, - повідомили на підприємстві. А ось особливостями рецептури не діляться. Це, уточнюють, комерційна таємниця.

- Потрібно прислухатися до слів президента: якщо він сказав, що ця горілка унікальна, у нас немає підстав йому не вірити, - кажуть на «Мінськ Кристал». - І якщо вона продовжує випускатися для президента, значить, вона дійсно якісна.

Сам Лукашенко минулої п'ятниці розповів, що для горілки «Президент» використовують джерельну воду і спирт особливої очищення.

- Спирт купували спочатку у Франції, але останнім часом пан Радоман (глава агрокомбінату «Снов». - Прим.) навчився виробляти спирт не гірше французького, і ми тепер використовуємо свій, - зазначив Лукашенко.

Правда, на агрокомбінаті «Снов» питанню про спирт здивувалися.

- М'ясо у нас є, молоко, а про спирт нічого не знаємо, - відповіли на тому кінці дроту і порадили набрати «Сновський крохмальний завод» - філія «Мінськ Кристал».

Там теж розвели руками: у нас з продукції тільки крохмаль, і знову відправили на агрокомбінат: «Може, вони щось недоговорюють?».

Крапку в пошуках поставили на підприємстві «Мінськ Кристал».

- Ми виготовляємо горілку з нашого спирту, - пояснили на заводі. - Наші спирти різного ступеня очищення. Цей - найвищого.

За словами співробітниці підприємства, горілку «Президент» випускають тільки під замовлення диктатору, в магазини вона не надходить. Навіть вона сама її не пробувала.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...