"Луценко зробив неймовірно ведмежу послугу президенту в найбільш невдалий для цього момент", - політолог

Олександр Сушко припускає, що Юрій Луценко став жертвою американських гравців.

Юрій Луценко. Фото: 5 канал.

Генеральний прокурор Юрій Луценкостав жертвою гри американців і їх посланців. Про це написав у Facebook політолог Олександр Сушко, передають Патріоти України.

"Луценко зробив неймовірно ведмежу послугу президенту в найбільш невдалий для цього момент. До того ж, кажуть злі язики, це зроблено з відома самого президента або близьких до нього помічників чи консультантів.

Спроба незграбного втручання в американські розборки начебто на боці Трампа зараз є ще більшою помилкою, ніж тоді, у 2016 році, спроба (скоріше удавана, ніж реальна) допомогти перемозі Клінтон. Тому що зараз вибори не в них, а в нас. А США - ключовий стратегічний партнер".

Американські гравці могли запропонувати Луценкові звести рахунки з директором НАБУ Артемом Ситником. "Гірше всього, якщо наші стали жертвою гри американських гравців та їхніх посланців-консультантів, які могли запропонувати "допомогти Трампу" дістати винуватців "справи Манафорта" в обмін на карт-бланш для зведення рахунків з Ситником та умовним "колом друзів" нинішнього американського посла. Тоді в США побільшає коло тих, хто вважає Україну basket case (безнадійною справою). А потім сюрпризом для наших стане те, що у наступного посла буде приблизно те ж саме коло друзів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...