Львів приготувався до Великодня: У центрі міста встановили величезну писанку (фото)

Шестиметрова писанка стала вже традиційною на святковому ярмарку.

Великодня писанка у центрі Львова. Фото: "Вголос"

У центрі Львові, на площі перед Оперним театром, встановили головну Великодню писанку міста, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Вголос».

Великодній ярмарок у Львові запрацює 5 квітня. Шестиметрова писанка вже стала традицією свята, проте щороку виглядає по-новому.

Цьогоріч її прикрасили діагональними лініями у кольорах веселки. Довкола писанки облаштували зоокуток із пташенятами, які мають стати цікавим фотосектором і розвагою для маленьких відвідувачів ярмарку.

Сфотографуватися із великоднім символом поспішають як львів'яни, так і гості міста – навіть незважаючи на дощ.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...