Львів'янка Надія Баволяк: "Добро породжує добро!"

Благородний вчинок юнака у Львові "підірвав" соцмережу

У Львові юнак купив продукти в магазині і віддав їх бідній старенькій жінці. Про це у спільноті "Варта 1" в соціальній мережі Facebook написала жителька міста Надія Баволяк, повідомляють Патріоти України.

За її словами, бабуся ходила по магазину й придивлялася, що може купити за свої гроші. Це помітив юнак.

"У "Нашому краї", що на вул. Шевченка, молодий, симпатичний, чорнявий юнак у червоній куртці, затарившись, вийшов із магазину і все це вручив старенькій, із пaличкою, похилій бабусі, яка також до цього ходила по мінімаркету і придивлялася, що б вона собі купила за свої копійки", – написала Баволяк.

Вона зазначила, що реакція бабусі була передбачуваною – та запитала, що має за це дати.

"Реакція бабусі була логічною, вона не зрозуміла, що відбувається, взяла пакет і спитала: "А що я маю за це дати?" Хлопчина посміхнувся, сказав "Нічого, це вам, беріть", – написала Баволяк.

За її словами, такий вчинок доводить, що в нашому суспільстві ще є прекрасні люди, які здатні на гуманні вчинки.

"Є в нас у суспільстві ще прекрасні люди! Давайте надихатися цим і робити добро, як би складно кому не було. Добро породжує добро!" – написала Баволяк.

Пост приємно здивував соцмережу. Від моменту публікації він набрав понад 6 тис. лайків та близько 700 поширень.

У своїх коментарях користувачі соцмережі не приховують свій захват вчинком юнака.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...