Львівська Обласна Рада заборонила трансляцію на території області телеканалу «Відродження»

Таке рішення депутати ЛОР прийняли під час сесії 29 листопада 2016 року.

«Рекомендувати провайдерам кабельного та ефірно-кабельного телерадіомовлення області припинити трансляцію телеканалу «Відродження ТБ». Звернутися до ВР та Нацради України з питань телебачення і радіомовлення щодо заборони трансляції згаданого каналу на території України в супутниковій та кабельних мережах», – йдеться у рішенні депутатів обласної ради.

«Відродження ТБ» є релігійним телеканалом скандально відомої сектантської організації «Духовний центр "Відродження», яку очолює Володимир Мунтян. На території України трансляцію цього телеканалу здійснюють провайдери «Воля» та «Triolan».

Депутати Львівської облради також закликали Нацраду з питань телебачення і радіомовлення анулювати ліцензію на здійснення супутникового мовлення, видану телеканалу «Відродження ТБ» у серпні 2014 року.

«Діяльність телеканалу з огляду на трансляцію програм, які містять відеосюжети, що завдають шкоди фізичному, психічному та моральному розвитку глядачів, є недопустимою. З приводу вищезазначених фактів СБУ вже винесено три експертних висновки від різних інститутів психіатричних експертиз, де чітко вказано, що «Духовний центр "Відродження"» та телекомпанія «Відродження ТБ» створено з метою маніпулювання свідомістю громадян, підміною понять і видавання бажаного за дійсне», – йдеться у зверненні львівських депутатів до ВР та Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...