Львівські "тюрми": Яке покарання "русофобам" пропонують ввести у Росії

Український політолог Андрій Ваджра, який втік до РФ і став відомим завдяки підтримці агресивної політики Кремля на Донбасі і в Криму, запропонував "жорстоко№ карати "русофобів" в РФ висилаючи їх до України.

Фото lv.optima.fmТаке заключення "експерта", який відреагував на резонансну заяву російського журналіста Аркадія Бабченко, опубліковано в співтоваристві "Сводки от ополчения Новороссии" в соціальній мережі ВКонтакте, повідомляють Патріоти України.

"Гордое признание русского русофоба. Русский русофоб, живущий в России и отстраненно относящийся к русской речи... Ну то, что Путина и власть он ненавидит, это понятно, а русская речь чем ему не угодила. Эх, вот бы таких русских русофобов в Украину отправлять по решению суда с психотерапевтической целью. Вместо тюремного заключения давать год, два, три и т.д. проживания на территории Украины", - заявив Ваджра.

"Специальную статью ввести в УК РФ. Например: ст. 123 "за проявления русофобии, выслать на постоянное проживание, сроком на 3 года, на территорию Украины". Или: ст. 123 п. 5 "за проявления русофобии при отягощающих обстоятельствах, выслать на постоянное проживание, сроком на 5 лет, на территорию Украины, с обязательным проживанием во Львовской области", - додав він.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...