Лише близнюки і двійнята: Дивовижний парад пройшов у Києві (фото, відео)

85 пар близнюків і двійнят встановили національний рекорд України, зібравшись разом у Києві до Міжнародного дня двійнят.

Як повідомляє "5 канал", організовувалися родини самостійно - через соціальні мережі, передають Патріоти України.

Перед встановленням рекорду всі сім'ї зареєструвалися. Наймолодшим учасникам - всього лише десять місяців. Сім'ї приїжджали і з інших міст - Чернігова, Рівного, Одеси і Дніпра. Представники Національного реєстру перевіряли свідоцтва про народження дітей, щоб сумнівів достовірності рекорду не було ні в кого.

Рекорд в цій номінації в Україні не могли встановити 8 років. А тепер це вдалося.

"Ми чекали відкриття цієї номінації з 2010 року. Нарешті організатори зважилися на це. Трудомісткість цього заходу, з точки збору такої групи людей, це дуже важко витримати і психологічно, і фізично", - говорить експерт Національного реєстру рекордів Віталій Зорін.

"Ми зрозуміли, що нас 120 пар. Але зібрати їх всіх десь неможливо. Ну не поїдеш же в ресторан. Знайшли місце, а потім подумали, чому б і не зробити такий рекорд", - зазначає організатор заходу Марина.

Акція була присвячена Міжнародному дню двійнят. У ній могли взяти участь діти віком до 16 років.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...