"Лица получивших жратву светились счастьем": Злий Одесит про "велику допомогу республіки" родинам загиблих бойовиків

Коли Дебальцеве знову стане українським, ці ватаматки відразу ж кинуться подавати довідки про те, що їхні чоловіки і сини загинули як цивільні в ході безчинства окупантів і їм ще нададуть пільги, та будуть виплачувати допомогу.

Вдови та матері бойовиків "ДНР". Фото: ЖЖ.

"Намедни в оккупированном Дебальцево был праздник! Вдовам и матерям погибших за несуществующую, но процветающую "новороссию" боевиков вручали гуманитарную помощь! Каждой по пакету жратвы, шоб совсем уж с голодухи не опухли. И, по совпадению, вручали гуманитарку в банально - чёрных целлофановых пакетах, таких же самых в которых их мужей да сыновей и закапывали, только с гейропской эмблемой BMW", - написав блогер Злий Одесит у своєму ЖЖ, передають Патріоти України.

Лица получивших жратву светились счастьем, ведь благодаря жертве своих мужей и сыновей, они живут в прекрасной стране ДэНэЭрия и не знают бед и лишений, как проклятые хохлы в своей загибающейся от холода, голода и дефолта Украине! В общем, это фото надо распространять как доказательство того, что подвиг бравого ополченца никогда не будет забыт!

А теперь серьезно. Это стадо ватаматок ожидало обещанную от оккупантов помощь в размере 500 тыс рублей за своих жмуров, но в действительности выдают по 20 тыс и пакет жратвы. Вот она цена жизни среднестатистического ватника, да и то - ещё завышенная. Но вся беда в том, что когда Дебальцево вновь станет украинским, эти ватаматки сразу же ринутся подавать справки о том, что их мужья и сыновья погибли как гражданские в ходе бесчинства оккупантов и им ещё предоставят льготы, да будут выплачивать помощь... От такое и предчувствую.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...