МАФи, що належать компанії Roshen демонтовано нарівні з іншими незаконними кіосками

Багато кіосків з солодощами, на яких висить вивіска Roshen, насправді не мають ніякого відношення до корпорації глави держави.

Столичные власти демонтировали установленные с нарушением норм МАФы, принадлежащие компании Roshen, наравне с другими незаконными киосками. Об этом в опубликованном сегодня, 4 февраля, интервью "Новому времени" заявил нардеп и советник мэра Киева Дмитрий Белоцерковец.

По словам политика, "президентский" МАФ был снесен при расчистке от ларьков выхода со станции метро "Святошин".

Он также отметил, что многие киоски со сладостями, на которых висит вывеска Roshen, на самом деле не имеют никакого отношение к корпорации главы государства.
Джерело: Kiev.Vgorode.ua

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...