Маленька смерть: Відома українська співачка розповіла, чому залишає сцену

Марія Яремчук заявила, що завершує творчу кар’єру.

Марія Яремчук завершила творчу кар'єру. Фото: ЗМІ

Марія Яремчук планує взяти паузу у творчій діяльності, повідомляють Патріоти України з посиланням на ZIK. Можливо згодом співачка повернеться на сцену, однак вже під іншим ім’ям.

Українська співачка Марія Яремчук заявила, що завершує свою творчу кар’єру. За словами дівчини, вона залишила сцену, оскільки відчуває панічний страх перед нею. Про це вона розповіла в інтерв’ю. "Я зверталася до допомоги різних психоаналітиків і ніхто мені не міг нічого сказати! Звичайно, я психологічно здорова людина, але мені було складно виходити на сцену! У мене починалися панічні атаки. Я не соромлюся про це говорити! Були випадки, коли я не виходила на сцену, хоча для мене це взагалі незрозуміло, адже я завжди рвалася туди! Для мене кожен вихід на сцену - це як маленька смерть, як Голгофа! Німіє тіло, хочеться бігти", - зізналася Марія. Артистка поділилася, було й таке, коли команда співачки просто випирала її на сцену силоміць.

Наразі, зізналася Марія, вона планує взяти паузу у творчій діяльності. Можливо згодом співачка повернеться на сцену, однак вже під іншим ім’ям. "Розуміючи тепер саму себе, я не бачу сенсу співати ту музику, яку співала, носити те ім'я, яке я носила і той багаж також! Це, напевно, складно - залишати напрацювання, якщо вони є, як би хтось до них не ставився! Все, що вже є, - це багато, і сказати цьому: "Бувай!" Важкувато. Я боялась. Я цілий рік приймала рішення! Воно не є імпульсивним! Це не емоція! Це свідоме рішення! "- наголосила Яремчук.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...