"Малопомітна тусовщиця, яка примазалась до волонтерів": Лойко про російську волонтерку Леонову

Анастасія Леонова отримала непогану рекламу, а потім її, без сумнівів, відпустять на волю.

Анастасія Леонова. Фото: соцмережі.

В соціальних мережах не вщухають пристрасті між російськими і українськими користувачами, які обговорювали арешт СБУ певної російської волонтерки Насті Леонової, яку вже кілька днів тримають в ув'язненні в Лук'янівському СІЗО. З'ясувалося, що Леонова всього лише «тусовщиця», яка на хвилі модного нині патріотизму «примазалась» до волонтерів, для того щоб отримати популярність. Про це пише журналіст видання Los Angeles Times, автор книги про українських «кіборгів» Сергій Лойко, передають Патріоти України.

«У світі рок-енд-ролу є такі білямузичні characters - GROUPIES, такі собі дівчата-фанатки без певних занять, які тягаються за рок-музикантами по всіх їх гастролях. Так і на війні бувають свої GROUPIES, часто у формі (вони думають, що їм йде, і взагалі це SEXY). Що тут важливо? Потрібно вміти відрізняти ВОЛОНТЕРІВ від GROUPIES. Українські волонтери допомогли українській армії вистояти в цій війні. Їх роль важко переоцінити. А GROUPIES насправді просто тусовщиці, які "тащаться" від військової романтики, мельтешать під чобітьми військових, і часто пхають свого носа, куди не слід (Не обов'язково, насправді, як Флоренс Найтінгейл, поранених з поля бою день і ніч виносити)», - пояснює журналіст.

Він зазначає, що росіянка Леонова вже отримала значні бонуси, отримавши популярність після свого арешту. І якщо навіть в даний час в її житті з'явилися деякі труднощі, в кінцевому результаті вона все одно залишиться у виграші. «Якщо тверезо подивитися на Настіну ситуацію, то жаліти Леонову немає сенсу взагалі ніякого. Її арешт - найголовніше і найбажаніше, що могло статися в житті цієї досі малопомітної тусовщиці. Так, вона «потрапила під коня». А також у ФБ, у всі газети. Якщо вона ні в чому не винна, її відпустять. Якщо винна (по дурості), її теж відпустять. Який дурень буде її садити? Навіть, якщо б було за що», - пише Лойко.

Письменник звертає увагу, що «справа Леонової» не має по-справжньому ніякого значення для російсько-українських відносин і бажає, щоб це було «найбільшим головним болем» в нинішньому конфлікті між країнами. «ЗАТЕ З ТЮРМИ ВОНА ВИЙДЕ «ВСЕСВІТНЬО ВІДОМИМ» в'язнем совісті, яка на кілька днів перемкнула увагу всієї небайдужої громадськості з війни і мордорської агресії на свою скромну персону і пересварила всіх «хороших хлопців та дівчат» за гуманітарною та національною ознакою. Я щиро бажаю, щоб справа Леонової стала найбільшим головним болем України і Росії разом узятих. А за Настю не турбуйтеся. Своє місце під швидко згасаючим ліберальним сонцем вона вже завоювала», - резюмує він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...