Мама "кіборга": щоб розпіарити Савченко, їй можуть виділити кілька полонених

Чтобы добавить популярности народному депутату от фракции "Батьківщина" Надежде Савченко, представитель Украины в гуманитарной подгруппе на минских переговорах и лидер "Украинского выбора" Виктор Медведчук может "выделить" ей несколько пленных для обмена.

Об этом заявила мать Героя Украины, "киборга" Игоря Брановицкого Нина Брановицкая.

"Многие уже отчаялись. Думаю, чтобы распиарить Савченко, Медведчук может ей выделить несколько пленных", - сказала Брановицкая в ответ на вопрос, может ли поездка Савченко в Минск помочь активизации процесса обмена.

Брановицкая также раскритиковала слова Савченко о том, что она не видит нелюдей в главарях террористов.

"Говорить с теми, кто отдавал приказы пытать пленных и говорить, что она не видит в них нелюдей ? это странно. Возможно, к Наде в плену относились очень хорошо. Насколько я знаю, Захарченко показал на трех парней, "киборгов", и приказал пытать их с особой жестокостью. Как Надя к этому относится?" - добавила Брановицкая.
Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...