Мамам на допомогу: З'явилося радіо з казками українською мовою

Сайт з аудіоказками доступний 24 години на добу.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Національна суспільна телерадіокомпанія України запустила сайт і радіо з аудіоказками українською мовою, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Village.

Казки різних народів світу начитують актор театру кіно та дубляжу Євген Малуха, вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, учасник гурту DakhaBrakha Марко Галаневич і лідерка гурту "Крихітка" Саша Кольцова. Невдовзі з’являться казки, які озвучив письменник Сергій Жадан та співачка Христина Соловій.

Згодом обіцяють запустити безкоштовні додатки з казками. На сайті також можна завантажити розмальовки. Ілюстрації для проекту виконала Женя Гайдамака. Радіохвиля авторських казок українською мовою для дітей доступна на сайті 24 години. У плеєрі наразі понад 200 аудіоказок.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...